Головна Новини Суспільство події Стрілянина на ринку в Одесі: поліція повідомляє про двох поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина на ринку в Одесі: поліція повідомляє про двох поранених

У поліції розповіли подробиці стрільби на ринку «7 кілометр» в Одесі

2 червня 2020, 12:19 comments3402
Поділіться публікацією:

Під час стрільби, що сталася сьогодні на ринку "7 кілометр" в Одесі, були поранені двоє людей. Про це інформує облуправління Національної поліції на сторінці у Facebook.

Стрілянина на ринку в Одесі: поліція повідомляє про двох поранених

Наразі поліцейські встановлюють обставини стрілянини на промтоварному ринку. Відомо про двох поранених, які були доставлені до лікарні.

За попередніми даними правоохоронців, 2 червня вранці до магазину тканин на промринку зайшли невідомі в масках та здійснили кілька пострілів з імовірно травматичної зброї у бік працівників торговельного закладу. В результаті тілесні ушкодження отримали двоє чоловіків. А самі ж правопорушники сіли в свої автомобілі та поїхали геть.

Нагадаємо, в Одесі на ринку "7 кілометр" сьогодні, 2 червня, стався збройний конфлікт. За даними місцевих ЗМІ, група невідомих озброєних чоловіків прибула на промринок, де влаштувала стрілянину. Повідомляється, що вони обстріляли автомобіль і влаштували розбірки з кількома людьми, до яких, ймовірно, приїхали цілеспрямовано. Крім того, зловмисники розбили вітрини одного з магазинів арматурою і бітами. В Мережі опубліковано відео події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини