Головна Новини Суспільство події Степанов розповів, що загрожує містам "червоної зони", які не введуть карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов розповів, що загрожує містам "червоної зони", які не введуть карантин

Якщо міста з "червоної зони" не дотримуватимуться карантину, то їм загрожує надзвичайний стан

3 серпня 2020, 23:29
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що небажання посилювати карантин в містах з "червоної зони" може привести до надзвичайної ситуації по заповнюваності ліжок в лікарні. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Степанов розповів, що загрожує містам "червоної зони", які не введуть карантин

"Критерії поділу України на карантинні зони затверджені урядом. Зрозумійте мене правильно: тут немає ніякої політики, інших підкилимних ігор. Це просто турбота про здоров'я українців. Зараз особливо важливо контролювати кількість хворих в Україні. Якщо ми будемо нехтувати рекомендаціями, то вийшов надзвичайна ситуація по заповнення ліжок ", — підкреслив Степанов.

Як раніше повідомляли "Коментарі", залізнична держкомпанія "Укрзалізниця" з понеділка, 3 серпня, тимчасово скасувала зупинку ряду поїздів далекого прямування в Луцьку і Тернополі. Відповідне рішення прийнято правлінням держкомпанії на основі постанови Кабінету міністрів і рішень обласних державних адміністрацій.

"Пасажирам зазначених поїздів, які планували слідувати в / з Луцька і Тернополя буде запропонований повернення повної вартості квитків", — повідомили в "Укрзалізниці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини