Головна Новини Суспільство події Стали відомі подробиці того, що сталося на будівництві ЖК Taryan Towers
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі подробиці того, що сталося на будівництві ЖК Taryan Towers

У компанії прокоментували, що на технічному поверсі загорівся сегмент гідроізоляції

3 вересня 2020, 17:11 comments1048
Поділіться публікацією:








Причиною пожежі на будівництві стало точкове загоряння, яке не зашкодило конструкцію будівлі, що будується. Таку інформацію опублікував на своїй сторінці в фейсбуці засновник і власник девелоперської компанії Taryan Group Артур Мхитарян.

Стали відомі подробиці того, що сталося на будівництві ЖК Taryan Towers

"Спалах був точковим на зовнішній стороні технічного поверху, тривало близько 15 хвилин і локалізовано силами нашої служби безпеки ще до приїзду ГСЧС. Пошкоджень будівлі немає ", — пише він.

Окремо бізнесмен прокоментував заяви про спалах утеплювача: " У сторіз на відео добре видно , що утеплювач є негорючим матеріалом. Загорівся невеликий сегмент гідроізоляції, який знаходився на перекритті, на зовнішній стороні будівлі. За технологічним процесом ця гідроізоляція покривається бетонною стяжкою, після чого вона стає повністю закритою від зовнішніх впливів. Займання сталося на тій ділянці, де будівельники ще не приступили до покриття гідроізоляції ".

Мхітарян підкреслив, що в усьому світі будівлі будь-якої значної висоти гасять НЕ пожежними кранами, а сучасними системами пожежогасіння.

"У Taryan Towers ми використовуємо найкращі світові практики. У нашому проекті передбачена система пожежної сигналізації та оповіщення та управління евакуацією і автоматика протипожежних систем, які з запасом відповідають державним нормам і є одними з найбільш передових в нашій країні ", — запевняє він.

Кожну секцію обладнують трьома, замість необхідних двох, ліфтами транспортування пожежних підрозділів, незадимлюваними сходами, а також передбачать спринклерну систему пожежогасіння у всіх зонах загального користування. На кожному поверсі передбачені засоби індивідуального захисту і пожежні гідранти, а також сигналізація і система миттєвого оповіщення.

"Хтось шукає сенсацію, але нічого страшного не сталося. Це загоряння закінчилося не розпочавшись. Але можна констатувати, що це був тест на пожежостійкість будинку, і він пройдено ", — підсумував Мхітарян.

Нагадаємо, увечері 2 вересня, на будмайданчику Taryan Towers сталося загоряння, його локалізували протягом 15 хвилин до приїзду ГосЧС.


Хочу розвіяти деякі передчасні неперевірені версії щодо вчорашнього загоряння на нашому ...

Опубліковано Артуром Мхітаряном Четвер, 3 вересня 2020 р



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини