Головна Новини Суспільство події Слідчі ДБР затримали працівника СБУ, якого підозрюють у сутенерстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідчі ДБР затримали працівника СБУ, якого підозрюють у сутенерстві

Якщо провина затриманих буде доведена, то йому загрожує до семи років в'язниці

22 липня 2020, 12:46 comments1213
Поділіться публікацією:

У середу, 22 липня, слідчі Державного бюро розслідувань викрили та припинили незаконну діяльність одного з представників Центрального апарату Служби безпеки України. Про це повідомляє офіційний сайт відомства.

Слідчі ДБР затримали працівника СБУ, якого підозрюють у сутенерстві

За даними джерела, працівник СБУ начебто систематично вимагав неправомірну вигоду від жінок, які надають інтимні послуги. Натомість СБУшник "кришував" їх діяльність. Крім того, за даними ДБР, підозрюваний надавав дівчатам рекламу їх послуг в Мережі, за що також отримував додаткові гроші.

На цей час вирішується питання про повідомлення в підозрі СБУшнику. Йому інкримінують зловживання службовим становищем та сутенерство. Якщо його вина буде доведена, то працівникові СБУ загрожує від чотирьох до семи років ув'язнення.

Як раніше повідомляли "Коментарі", СБУ відкрила чотири кримінальні провадження проти Максима Плохого. Луцькому загарбникові інкримінують захоплення заручників, незаконне володіння вогнепальною зброєю, бойовими припасами та вибухонебезпечними речовинами, замах на життя представника правоохоронних органів і терористичний акт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини