Головна Новини Суспільство події Син колишнього Генсека Микити Хрущова покінчив з собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Син колишнього Генсека Микити Хрущова покінчив з собою

Сергій Хрущов був знайдений мертвим у своїй квартирі в США з вогнепальним пораненням голови

25 червня 2020, 15:01 comments4480
Поділіться публікацією:

Син першого Генерального секретаря ЦК КПРС початку періоду так званої "відлиги" Микити Хрущова, Сергій Хрущов, був знайдений 18 червня у своїй квартирі в США мертвим. Про це повідомляє російське видання "Стрічка", посилаючись на The New York Times.

Син колишнього Генсека Микити Хрущова покінчив з собою

Відзначається, що його тіло було знайдено з вогнепальним пораненням в голову. За даними поліції, очевидних ознак слідів насильства не виявлено.

Повідомлялося, що про смерть старшого сина Микити Хрущова стало відомо ще 18 червня, але версії про самогубство не було.

Сергій Хрущов мав російське і американське громадянство — у 1991 році відомого вченого і публіциста запросили в університет Брауна для читання лекцій з історії холодної війни. Згодом він залишився жити в США. В СРСР Хрущов-молодший займався розробкою проектів крилатих і балістичних ракет, брав участь у створенні систем приземлення космічних кораблів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про недавньої втрати — помер популярний актор радянських кінокомедій. Михайло Кокшенов широко відомий у країнах СНД, переважно комічних ролей у фільмах "Не може бути", "найчарівніша і найпривабливіша", "На Дерибасівській гарна погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі"," знімався в "Єралаші" і багатьох серіалах. Він також був кінорежисером і сценаристом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини