Головна Новини Суспільство події СБУ затримала автора "плівок Єрмака" при отриманні 100 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала автора "плівок Єрмака" при отриманні 100 тисяч доларів

14 липня Дмитро Штанько був затриманий разом зі спільником

14 липня 2020, 16:53 comments5163
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України затримала Дмитра Штанька разом зі спільником під час отримання грошової винагороди в розмірі 100 тисяч доларів США. Про це повідомляє "Страна", посилаючись на власні джерела в СБУ.

СБУ затримала автора "плівок Єрмака" при отриманні 100 тисяч доларів

За даними видання, 14 липня, співробітники Головного управління СБУ припинили протиправну діяльність організованої злочинної групи. Зараз основна підозра — вчинення шахрайських дій на території України. У цій справі затримано як раз і Штанька "за сприяння у вирішенні питання з правоохоронними органами щодо повернення вилученого майна".

Дмитро Штанько — ймовірний автор "плівок Єрмака". На записах брат глави Офісу президента Денис Єрмак розповідає про свої зв'язки у верхівці української політики і натякає, що може допомогти вирішити питання з призначеннями потрібних людей на потрібні місця.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент України Володимир Зеленський розповів, хто і для чого робив ці записи. Зеленський зазначив, що не може назвати імена людей, які причетні до "плівок Єрмака" так як на даний момент слідство ще триває.

"Частково там є пояснення того, чому я деяких людей звільняю. На відео нічого немає. Жодної людини, жодного прізвища, яку згадували – нікого немає на посадах. І не тому, що ми їх зняли. Їх просто не було", – заявив президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини