Головна Новини Суспільство події СБУ відреагувала на захоплення автобусу в Луцьку
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ відреагувала на захоплення автобусу в Луцьку

Іван Баканов повідомив, що СБУ робить все можливе, щоб заручники не постраждали

21 липня 2020, 19:30 comments1110
Поділіться публікацією:

Голова Служби безпеки України Іван Баканов повідомив, що в пріоритеті у справі луцького терориста — життя та здоров'я заручників. Про це повідомляє телеграм-канал відомства.

СБУ відреагувала на захоплення автобусу в Луцьку

За фактом захоплення автобуса в Луцьку Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за частиною першою статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

"На даний момент працівники Антитерористичного центру СБУ працюють на місці подій і роблять все можливе, щоб заручники якомога швидше вийшли з автобуса. Ці питання не лежать в суспільній площині, тому на більшість питань ми відповімо вже після того, як пасажири автобуса будуть у безпеці", — сказав Іван Баканов.

Як раніше повідомляли "Коментарі", луцький терорист Максим Плохой звернувся до президента України Володимиру Зеленському з вимогою записати відеозвернення. Також міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков дав перший коментар щодо ситуації в Луцьку. Також Аваков попросив журналістів не вводити громадськість в оману і не злити загарбника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини