Головна Новини Суспільство події СБУ відкрила проти Максима Плохого чотири кримінальних провадження
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ відкрила проти Максима Плохого чотири кримінальних провадження

У четвер, 23 липня, відбудеться засідання суду

22 липня 2020, 12:29
Поділіться публікацією:

За фактом подій у Луцьку, що відбулися 21 липня, Служба безпеки України спільно з поліцією відкрила чотири кримінальні провадження проти Максима Плохого. Про це повідомляє поліція Волинської області.

СБУ відкрила проти Максима Плохого чотири кримінальних провадження

Луцькому загарбникові інкримінують захоплення заручників, незаконне володіння вогнепальною зброєю, бойовими припасами та вибухонебезпечними речовинами, замах на життя представника правоохоронних органів і терористичний акт.

Як повідомляє джерело, судове засідання по справі Максима Плохого відбудеться в четвер, 23 липня. На цей момент підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко поділився деталями затримання Максима Плохого в Луцьку.

"Методика проведення спецоперацій, як ви розумієте, має свої особливості. Наприклад, ми не були точно впевнені, що він буде робити далі: підривати гранату, або здійснювати інші дії, які можуть зашкодити заручникам. Ми ж не бачили, що там у нього було під одягом, скільки зброї Плохий там ховав. Тому ми прийняли рішення про психологічний тиск на злочинця. Для цього зробили кілька пострілів, застосували інші шумові ефекти, і його психіка піддалася. Тому Плохий не зробив нічого поганого", — повідомив Геращенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини