Головна Новини Суспільство події Шампанське випало з авто: дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шампанське випало з авто: дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП (ФОТО)

У центрі Харкова дружина радника губернатора Сумської ОДА Олександра Ларіна засвітилася в аварії, а з її машини випала відкрита пляшка спиртного

13 червня 2020, 17:28 comments3232
Поділіться публікацією:

У центрі Харкова дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП. Про це повідомляє місцеве видання "Newsroom" з посиланням на прес-службу облуправління Нацполіції.

Шампанське випало з авто: дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП (ФОТО)

Так, на вулиці Ярослава Мудрого, 37, неподалік клубу "Корова" водій Audi A3 врізалася в припаркований автомобіль Honda. Від удару "німець" перекинувся на бік і частково заблокував рух транспорту. На щастя, обійшлося без постраждалих. Повідомляється, що патрульні виявили у водія ознаки сп'яніння, але дівчина відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю в крові. Правоохоронці склали протокол за статтею 124 КУпаАП (порушення правил дорожнього руху) і 130 КУпАП (відмова від огляду водія на стан сп'яніння). За даними ЗМІ, за кермом Audi A3 була Дарина Безбородая, дружина Олександра Ларіна – керівника патронатної служби та радника голови Сумської ОДА.

Крім того, місцеве видання "АТН" опублікувало фотографії з місця аварії. На деяких кадрах видно, як з салону авто випала відкрита пляшка шампанського.

Шампанське випало з авто: дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП (ФОТО) - фото 2
Шампанське випало з авто: дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП (ФОТО) - фото 3
Шампанське випало з авто: дружина радника голови Сумської ОДА влаштувала ДТП (ФОТО) - фото 4

Раніше "Коментарі" повідомляли, що п'яний актор Єфремов влаштував смертельне ДТП у центрі Москви: є жертви. Очевидці зняли артиста відразу після аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини