Головна Новини Суспільство події Самописці Ан-26, який впав під Харковом, розшифрували - Ірина Верещук
commentss НОВИНИ Всі новини

Самописці Ан-26, який впав під Харковом, розшифрували - Ірина Верещук

За словами Ірини Верещук, під час розшифровки самописців виникли певні труднощі через звук

30 вересня 2020, 18:28
Поділіться публікацією:

Інформацію, що міститься в чорних ящиках  літака Ан-26, зазнав аварії під Харковом, розшифрували. Про це в прямому ефірі каналу "Україна-24" розповіла голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету ВР Ірина Верещук.

Самописці  Ан-26, який впав під Харковом, розшифрували - Ірина Верещук

Джерело: cometa-lviv.news

"Сьогодні нам доповіли, що "чорні ящики" були розшифровані. Вже сьогодні приступаємо до оцінки того, що було в "чорних ящиках", — сказала Верещук.

Виходячи з даних, отриманих з самописців, слідство розглядає три версії катастрофи літака.

"Розробляють, в основному, три версії — неправильно організація польотів була зроблена, помилка пілотів або людський фактор, і третя — технічна несправність", — сказала глава підкомітету.

Також, за словами Верещук, звіт від Міністерства оборони з розслідування авіакатастрофи АН-26 повинен бути завершений до 25 листопада.

У свою чергу, віцепрем'єр-міністр, голова державної комісії з розслідування причин трагедії Олег Уруський на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив про ще одну версію падіння військового повітряного судна.

"Слідство розглядає кілька різних версій авіакатастрофи. Однак стає ясно, що на технічні несправності, які мали місце, наклався людський фактор в різних його проявах", — пише Уруський.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ДБР допитало єдиного свідка авіакатастрофи АН-26 — курсанта В'ячеслава Золочівського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини