Головна Новини Суспільство події Руйнівні пожежі на Луганщині дісталися Попаснянського району
commentss НОВИНИ Всі новини

Руйнівні пожежі на Луганщині дісталися Попаснянського району

Пожежі в Попаснянському районі тривають від 1 вересня. Сьогодні, 3 вересня, займання сталося у Малорязанцевській і Вовчоярівській селищних радах району. Також повторно загорілося поле неподалік Новоолександрівки

3 вересня 2020, 21:05
Поділіться публікацією:

У Луганській області окрім пожеж у Кремінському, Новоайдарському та Станичо-Луганському районах палає вогонь й в різних куточках Попаснянського району. Про це повідомила прес-служба районної держадміністрації.

Руйнівні пожежі на Луганщині дісталися Попаснянського району

Фото: прес-служба Попаснянської РДА

Наразі рятувальники намагаються ліквідувати пожар у Новоолександрівці. Там вогнем уже пошкоджено домівки людей.

За наявною інформацією, пожежі в Попаснянському районі тривають від 1 вересня. Сьогодні, 3 вересня, займання сталося у Малорязанцевській і Вовчоярівській селищних радах району. Також повторно загорілося поле неподалік Новоолександрівки.

У деяких населених пунктах вогонь захопив покинуті будинки. Наразі вогнеборці намагаються ліквідувати займання, працює три рятувальні команди.

Повідомляється, що 1 вересня рятувальники гасили займання сухостою у полі між селом Новоолександрівка і околицею Попасної. Пожежа перекинулася на сім будинків в Новоолександрівці. Напередодні увечері рятувальникам вдалося загасити полум’я на околицях міста Золоте-1.

Масштабні пожежі у Луганській області забрали життя однієї людини, вогонь поширився на 1000 гектарів, в наслідок чого загинула одна людина, ще двох з опіками різних ступенів важкості госпіталізували до лікарні. Вогонь знищив 13 покинутих будинків. 

Міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що всі постраждалі отримають матеріальну допомогу близько 300 тис. грн. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що військовий, який брав участь в гасінні пожежі загинув. Таким чином, кількість жертв лиха збільшилася до двох.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини