Головна Новини Суспільство події Розчленування українського репера: у справі Енді Картрайта фігурує ще одна жінка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Розчленування українського репера: у справі Енді Картрайта фігурує ще одна жінка (ФОТО)

Поліцейські РФ вважають, що репера могли вбити на ґрунті ревнощів

6 серпня 2020, 15:11 comments1142
Поділіться публікацією:

У російському Санкт-Петербурзі продовжують розслідувати заплутану справу з розчленуванням українського репера Енді Картрайта. У справі може бути замішана ще одна жінка, пише "КП-Петербург".

Розчленування українського репера: у справі Енді Картрайта фігурує ще одна жінка (ФОТО)

Нагадаємо, що в кінці липня новина про смерть 30-річної зірки "Версус-батла" сколихнула Мережу, адже тіло репера через кілька днів знайшли в п'яти пакетах. Олександра Юшко (справжнє ім'я Картрайта) розчленувала дружина Марина Кохал, яка не стала приховувати своєї участі. Зробила вона це нібито з великої любові, адже, за її версією, чоловік помер від наркотиків, а безславної смерті для батька свого 2-річного сина вона не хотіла. Втім, слідчі говорять про те, що Марина могла вбити та розчленувати Енді на ґрунті ревнощів: нібито він збирався піти з сім'ї до коханки.

Видання пише, що слідчі мають підстави вважати, що у репера була молода коханка, з якою він нібито кілька років зраджував Марині. Одним із доказів у справі стало листування Картрайта з дівчиною, про яку знала дружина і навіть листувалася з нею після вбивства Картрайта.

Розчленування українського репера: у справі Енді Картрайта фігурує ще одна жінка (ФОТО) - фото 2

Однак адвокат Марини каже, що передбачувана коханка була лише прихильницею репера, з якою той спілкувався по-дружньому. На питання, навіщо Марина писала їй від імені Картрайта після його смерті, Кохал відповіла: мовляв, щоб всі думали, що Олександр живий. Зараз Марина є підозрюваною у вбивстві чоловіка.

Нагадаємо, російський репер Енді Картрайт (Олександр Юшко) помер в Санкт-Петербурзі. Його дружина Марина розчленувала тіло музиканта і сховала його в пакети, щоб потім позбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини