Головна Новини Суспільство події Ресторан "Велюр" нардепа Тищенка знову порушив карантинні обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

Ресторан "Велюр" нардепа Тищенка знову порушив карантинні обмеження

Столичний ресторан "Велюр" знову опинився в епіцентрі скандалу

14 липня 2020, 13:33 comments1340
Поділіться публікацією:

Ресторан "Велюр" нардепа Тищенка знову порушив карантинні обмеження

Київський ресторан "Велюр", який належить народному депутату від фракції "Слуга народу" Миколі Тищенку, знову порушив правила карантину. Про це на своїй сторінці у "фейсбуці" повідомив нардеп від партії "Голос" Олександра Устінова.

"Слуга народу" Микола Тищенко і його ресторан знову наплювали на карантинні обмеження. Напевно, тому, що коли ти нардеп, то тобі ніякі правила не писані! Якщо раніше "Велюр" працював за закритими дверима, то тепер нахабно рекламує нічний графік. "Місто засинає, але не "Велюр". Це вже відверте знущання з інших бізнесменів", — написала Устинова.

Вона вважає, що всі повинні бути рівними перед законом.

"Це той приклад, коли всі рівні перед законом, але хтось рівніший. І поки весь бізнес зазнає збитків, то якщо ти депутат, ти навіть не ховаєшся, а навпаки — даєш рекламу. Якщо ти син міністра і знаходишся в клубі, то поліцію пришлють лише заради того, щоб тебе пильнували, а не штрафували за порушення".


Раніше "Коментарі" повідомляли, що Микола Тищенко змінив свої свідчення у справі роботи ресторану "Велюр" під час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини