Головна Новини Суспільство події Пушилін відізвав свій наказ щодо відкриття вогню по українських позиціях на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Пушилін відізвав свій наказ щодо відкриття вогню по українських позиціях на Донбасі

Пушилін підкреслив, що якщо під час спільного інспектування з’ясується, що українські військові порушили домовленості щодо просування своїх позицій поблизу населеного пункту Шуми, бойовики НЗФ самостійно знищать їх

9 вересня 2020, 20:09
Поділіться публікацією:

Ватажок НЗФ т.з. "ДНР" на сході країни Деніс Пушилін скасував своє розпорядження щодо обстрілу українських позицій поблизу населеного пункту Шуми на Донбасі. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву Пушиліна, яка опублікована на його сайті.

Пушилін відізвав свій наказ щодо відкриття вогню по українських позиціях на Донбасі

Фото з відкритих джерел

“У зв’язку з тим, що ми нарешті домоглися від української сторони проведення спільної інспекції українських позицій, прийняв рішення скасувати наказ про усунення незаконних укріплень українських збройних формувань в районі населеного пункту Шуми”, — повідомив Пушилін.

Також глава бойовиків підкреслив, що якщо під час спільного інспектування з’ясується, що військові Збройних сил України порушили домовленості щодо просування своїх позицій поблизу населеного пункту Шуми і відмовлятимуться їх усувати, бойовики НЗФ "самостійно знищать зазначені позиції в рамках реалізації пункту “е” Заходів щодо посилення режиму припинення вогню".

Раніше видання "Коментарі" писало про те, що у тристоронній контактній групі по Донбасу назвали причину, з якої президент Володимир Зеленський не може публічно занадто жорстко критикувати дії Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини