Головна Новини Суспільство події Прикол року: президент Бразилії зганьбився на зустрічі з працівниками електростанції (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикол року: президент Бразилії зганьбився на зустрічі з працівниками електростанції (ВІДЕО)

Жаір Болсонару взяв на руки чоловіка-карлика замість дитини

21 серпня 2020, 22:38 comments1394
Поділіться публікацією:

Президент Бразилії Жаір Болсонару знову став героєм Інтернету під час відкриття електростанції в електростанції в штаті Сержіпі. Відео епізоду опублікував один з працівників електростанції.

Прикол року: президент Бразилії зганьбився на зустрічі з працівниками електростанції (ВІДЕО)

Політик провів зустріч зі своїми прихильниками і на радощах взяв на руки стояв поруч хлопчика. Як відразу ж підказали стояли поруч люди, це був зовсім не хлопчик, а чоловік-карлик.

"Так, так", — відповів їм політик і повернув незнайомця на землю. Той, втім, був зовсім не проти.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 12-річний сирота з Волині не поїде на Євробачення.

12-річному Максиму Ткачуку відмовлено в поїздці на Дитяче Євробачення. Про це повідомив глава правління "суспільности" Зураб Аласанія на своїй сторінці в фейсбуці.

"Давайте поясню, що трапилося. 12-річний хлопчик з Волині Максим Ткачук виступив в Лондоні на пісенному конкурсі Stars of the Albion. І добув там перемогу. До речі, в Британії він виконав пісню "Смуглянка". Його бабуся, з якою він проживає, подала документи на участь в Дитячому Євробаченні-2020. І там вона не вказала про участь в цьому конкурсі. Хочеться нагадати, що, за правилами "Суспільного", учасник не має права виступати на різних заходах, які проводить Російська Федерація. А там одним з спонсорів був "Російський дім / Представництво" Росспівробітництва" в Лондоні". Це пряме порушення правил, тому в участі відмовлено ", — написав Аласанія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини