Головна Новини Суспільство події Президент Лівану озвучив нову несподівану причину вибухів в Бейруті
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Лівану озвучив нову несподівану причину вибухів в Бейруті

Правоохоронці розглядають три версії смертельних вибухів в порту Бейрута

7 серпня 2020, 16:21 comments1172
Поділіться публікацією:

Президент Лівану Мішель Аун озвучив нову можливу причину потужних вибухів в порту Бейрута, які забрали життя щонайменше 157 осіб. Політик вважає, що катастрофа могла статися через ракетний удар. Про це інформує телеканал LBC.

Президент Лівану озвучив нову несподівану причину вибухів в Бейруті

Всього правоохоронці Лівану розглядають три версії фатальних вибухів. Крім удару ворожої ракети, це халатність чи нещасний випадок. Третя версія — неправильне зберігання вибухових речовин в порту.

Нагадаємо, в столиці Лівану, де 4 серпня прогриміли два потужні вибухи, що покалічили понад 4000 осіб, люди влаштували масштабний мітинг. Демонстранти звинувачують у фатальній події владу, яка дозволила зберігати аміачну селітру в межах Бейрута. Сьогодні вночі ліванці палили багаття, громили магазини та закидали силовиків у парламенті камінням. Ті у відповідь відкрили сльозогінний газ. Відзначимо, що напередодні про свою відставку заявили депутат Марван Хамаде і посол Лівану в Йорданії Трейсі Чамун, який вважає, що країні потрібно нове керівництво. Згідно з останньою інформацією, в справі про смертельні вибухи в Бейруті вже 20 затриманих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини