Головна Новини Суспільство події Помер колишній голова Київскої держадміністрації
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній голова Київскої держадміністрації

76-річний Іван Салій помер через тромб, що відірвався

27 вересня 2020, 20:58 comments2015
Поділіться публікацією:

Вчора, 26 вересня, в столиці помер її колишній глава Іван Салій через тромб, що відірвався. Про це виданню "Гордон" повідомив син колишнього політика Костянтин Салій.

Помер колишній голова Київскої держадміністрації

Поки рідні 76-річного батька сімейства не повідомляють про дату похорону, але обіцяють, що найближчим часом сповістять всіх, хто хоче особисто попрощатися з екс-чиновником і покласти квіти.

Салій очолював Київську МДА в 1992-1993 роках і покинув пост самостійно, заявивши, що у нього з'явилися серйозні розбіжності з тодішнім гарантом Леонідом Кравчуком. Через роки він двічі обіймав посаду заступника голови КМДА, був заступником міністра транспорту України, депутатом Верховної Ради I і III скликань.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про смерть першого мера Львова Василя Шпіцера. Чинний голова Львівської міської адміністрації назвав це справжньою втратою для громади.

"Василь Іванович, як справжній батько, завжди відчував настрої львів'ян, щиро вболівав за наше місто і Україну. Ми всім світом говоримо" Спасибі! "За щирість, твердість і мудрість. Вічна пам'ять!", — написав Андрій Садовий в епітафії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини