Головна Новини Суспільство події Помер другий військовий, поранений в результаті підриву автомобіля в зоні ООС 6 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер другий військовий, поранений в результаті підриву автомобіля в зоні ООС 6 вересня

Матросу було всього 20 років

8 вересня 2020, 17:17
Поділіться публікацією:

Помер другий військовослужбовець, який був поранений в результаті підриву автомобіля на Донбасі поблизу населеного пункту Новгородське. Про це інформує 35 окрема бригада морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського на сторінці в Facebook.

Помер другий військовий, поранений в результаті підриву автомобіля в зоні ООС 6 вересня

Фото: Facebook 35 окрема бригада морської піхоти

"Матрос Волков Руслан Михайлович — вогнеметник вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А-0216. 04.01.2000 року народження. Помер: 07.09.2020 року в лікарні в результаті численних опіків, отриманих під час вибуху автомобіля на невідомому вибуховому пристрої в зоні проведення ООС", — повідомляє прес-служба бригади.

Нагадаємо, вчора прес-служба штабу Операції об'єднаних сил повідомила про смерть першого військовослужбовця, який помер від опіків, отриманих в результаті підриву автомобільної розливної станції АРС-14.

Як повідомляло видання "Коментарі", першою жертвою пожеж на Луганщині серед військовослужбовців ООС став старшина Артем Бондаренко. За словами товаришів по службі, Бондаренко загинув під час евакуації майна з місця дислокації підрозділу, коли пожежа наближався до позицій ВСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини