Головна Новини Суспільство події Полтавського терориста шукають за допомогою авіації
commentss НОВИНИ Всі новини

Полтавського терориста шукають за допомогою авіації

У полтавській поліції не відповіли на питання, чи небезпечний терорист Роман Скрипник для оточуючих і чи є в нього зброя

24 липня 2020, 10:10 comments1973
Поділіться публікацією:

У Полтавській області триває спецоперація по затриманню Романа Скрипника, який вчора вранці, тікаючи від поліції через викрадення авто, захопив заручників і погрожував підірвати гранату. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на головного спеціаліста відділу комунікації поліції Полтавської області Поліну Ларіну.

Полтавського терориста шукають за допомогою авіації

Відомо, що злочинець може ховатися у полях та лісосмугах Полтавської області. Шукають його за допомогою собак, спецтехніки і навіть залучили авіацію. На питання про те, чи озброєний чоловік і чи представляє небезпеку для людей, Ларіна не відповіла.

Щодо Скрипника вже відкрили кілька кримінальних проваджень за статтями "Захоплення працівника правоохоронного органу як заручника", "Незаконне поводження з боєприпасами" і "Посягання на життя співробітника правоохоронного органу". Санкції передбачають до 15 років в'язниці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчора вранці громадськість сколихнула новина про ще одне захоплення заручників. На цей раз події розгорталися в Полтаві, де 32-річний місцевий житель Роман Скрипник, намагаючись втекти від копів після викрадення авто, дістав гранату РГД-5 і взяв у заручники поліцейського. Незабаром відбувся обмін: першого заручника Скрипник відпустив, а замість нього взяв полковника Віталія Шияна і поїхав з ним на поліцейському ВАЗ-2115 в напрямку Києва.

Єдиною вимогою загарбника було звільнення його від кримінальної відповідальності. Скрипник був неодноразово судимий за торгівлю наркотиками, шахрайство, крадіжки та інші злочини і дуже не хотів потрапити за грати знову. Втім, в поліції відразу заявили, що його вимоги нездійсненні — переговори вів сам заручник Віталій Шиян. Станом на 15:00 злочинець відпустив полковника, а сам сховався в лісі Решетилівського району.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини