Головна Новини Суспільство події Поліція затримала чоловіка, який погрожував підірвати супермаркет в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція затримала чоловіка, який погрожував підірвати супермаркет в Києві

Ніякої бомби у чоловіка не виявилося

20 серпня 2020, 17:25
Поділіться публікацією:

Поліція Києва затримала чоловіка, який погрожував підірвати супермаркет "Велмарт" в Святошинському районі столиці. Про це повідомляє телеграм-канал "Klymenko Time".

Поліція затримала чоловіка, який погрожував підірвати супермаркет в Києві

За даними джерела, чоловік виявився громадянином України 1966 року народження. Він намагався потрапити в магазин без маски, будучи в стані алкогольного сп'яніння. Після того, як охорона зробила йому зауваження, той почав погрожувати, що підірве магазин.

Як раніше повідомляли "Коментарі", під Києвом спалили автомобіль журналіста програми "Схеми" Бориса Мазура.

За словами очевидців, перед загорянням автомобіля пролунав хлопок. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити сусіди Бориса Мазура. Також повідомляється, що передня частина авто вигоріла дуже швидко.

На місці події також була присутня слідчо-оперативна група. Правоохоронці звернули увагу на матеріал, схожий на залишки запалювальної суміші, який знаходився на передньому лівому колесі. Співробітники поліції відправили цей матеріал на експертизу. Також опитали сусідів і оформили заяву. Тепер поліція протягом 24 годин повинна визначити кваліфікацію справи і внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань

За словами Седлецькій, близько року тому Андрій Портнов опублікував всі персональні дані водіїв програми: їхні паспорти, номера авто, адреси проживання, і погрожував редакції. Також вона розповіла, що цей автомобіль добре знають в широкому колі фігурантів матеріалів програми "Схеми".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини