Головна Новини Суспільство події Поліція розслідує заворушення під судом після розгляду справи Антоненко
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція розслідує заворушення під судом після розгляду справи Антоненко

За словами учасників акції підтримки Антоненко, правоохоронці перевищили повноваження, штовхаючи людей на землю і наступаючи на них

6 жовтня 2020, 23:14
Поділіться публікацією:

Поліція оцінить дії своїх співробітників, а також і учасників масових заворушень після засідання суду над Андрієм Антоненко. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Поліція розслідує заворушення під судом після розгляду справи Антоненко

Фото: Радіо Свобода

За версією представників правоохоронного відомства, група підтримки підозрюваного в співучасті у вбивстві російського журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненко, заблокувала виїзд автозаку з території суду після засідання. На вимоги поліцейських припинити безлади протестувальники не відреагували, а навпаки, вийшли на дорогу по вулиці Солом'янській і перекрили рух транспорту.

За словами прес-служби поліції, її співробітникам довелося втрутитися в ситуацію, щоб створити коридор для автозака, в результаті чого відбулися зіткнення з активістами. Надалі рух спецтранспорту було відновлено.

Також, в повідомленні наголошується, що правоохоронці проведуть перевірку і оцінять дії кожного учасника ситуації.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що суд залишив під вартою Андрія Антоненко. Під час сьогоднішнього засідання суд також не змінив запобіжний захід підозрюваному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини