Головна Новини Суспільство події Поліція Полтавщини пояснила, чому четвертий день не може зловити злочинця
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція Полтавщини пояснила, чому четвертий день не може зловити злочинця

На думку поліції, він дуже добре орієнтується в місцевості і має спеціальні навички виживання

27 липня 2020, 21:47 comments1152
Поділіться публікацією:

На території Полтавської області четверту добу йдуть пошуки Романа Скрипника. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в регіоні.

Поліція Полтавщини пояснила, чому четвертий день не може зловити злочинця

Як повідомляє джерело, роботу поліції ускладнюють персональні навички злочинця і природні особливості ландшафту Миргородського району.

На даний момент поліція намалювала його психологічно-криміналістичний портрет. Як підсумок, полтавець має військову підготовку та навички виживання в екстремальних ситуаціях. Також відомо, що у нього неврівноважена психіка з-за проблем з наркотиками.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у Полтавській області тривають пошуки Романа Скрипника. Штаб з пошуків розташувався поруч з селом Великий Байрак, де і зосереджені пошуки. Директора департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко розповів, що навколо села є великий масив полів і лісосмуг, де може ховатися зловмисник.

Співробітники поліції звертають увагу місцевих мешканців на те, що самостійно не варто затримувати Скрипника, так як у нього можуть бути проблеми з психікою і складно припустити, що він може зробити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини