Головна Новини Суспільство події Поліція перевірила пляжі, магазини та кафе: порушників карантину – сотні
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція перевірила пляжі, магазини та кафе: порушників карантину – сотні

Рейд поліції показав, у яких регіонах України найбільше порушують правила карантину в ресторанах, кафе, магазинах чи на пляжах

27 червня 2020, 18:49 comments1906
Поділіться публікацією:

Поліцейські провели масові рейди у торгівельних і розважальних закладах, виявили більше 300 порушників норм карантину. Про це йдеться на сайті ГУ Національної поліції України.

Поліція перевірила пляжі, магазини та кафе: порушників карантину – сотні

Фото: npu.gov.ua

Повідомляється, що 640 рейдових груп протягом двох діб перевірили більше 6200 закладів. Рейди проходили відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, яке визначає вимоги роботи для суб'єктів господарювання в умовах адаптивного карантину.

Зокрема, правоохоронці відвідали із перевіркою 3500 закладів торгівлі, 2000 закладів харчування, 850 нічних клубів та розважальних закладів. Так, результатами перевірок, складено 355 адміністративних протоколів за ст. 44-3 ("порушення правил щодо карантину людей") Кодексу України про адміністративні правопорушення. З них 28 – на директорів розважальних закладів, 100 – керівників закладів громадського харчування та 227 – на директорів закладів торгівлі.

А от найбільшими порушниками визначені Вінницька, Львівська, Одеська, Тернопільська області та столиця.

Нагадаємо, жителям 13 областей України варто готуватися до посилення карантину.

Раніше "Коментарі" розібралися, чому на тлі антирекордів із захворюваності на коронавірус в Україні влада приймає одне за іншим рішення про пом'якшення заходів карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини