Головна Новини Суспільство події Пірати захопили ще двох українських моряків біля берегів Нігерії
commentss НОВИНИ Всі новини

Пірати захопили ще двох українських моряків біля берегів Нігерії

Кількість викрадених піратами українців біля берегів Нігерії зросла

18 липня 2020, 19:03 comments1582
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що поблизу берегів Нігерії вже шестеро українських моряків – членів екіпажу танкера Curacao Trader – виявилися серед викрадених піратами вчора, 17 липня. Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ України для "РБК-Україна".

Пірати захопили ще двох українських моряків біля берегів Нігерії

Раніше дипломатичне відомство говорило про чотирьох українських заручників, але виявилося, що банда піратів викрала ще двоє громадян України. І зараз загальна кількість викрадених українських моряків становить шість.

Відзначимо, що всього банда піратів взяла в заручники 13 членів екіпажу танкера, за попередніми даними, всі вони громадяни України та Російської Федерації. Повідомляється, що зловмисники напали на танкер у найбільш віддаленій від берега точці, яка коли-небудь була зафіксована раніше серед випадків піратства в Гвінейській затоці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україну прибув спеціальний рейс з українськими моряками, які більше трьох років провели за ґратами в Лівії. Додому повернулися 14 українців. Всіх їх підозрювали у причетності до контрабанди нафтопродуктів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини