Головна Новини Суспільство події Під Києвом розстріляли бізнесмена на очах у його 7-річного сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом розстріляли бізнесмена на очах у його 7-річного сина

Бізнесмен Ігор Плекан їхав на дачу з дитиною, проте невідомі почали обстрілювати його авто з автоматів

24 липня 2020, 09:41 comments3111
Поділіться публікацією:

Днями у Київській області невідомі розстріляли 44-річного підприємця — віцепрезидент боксерського клубу Ігоря Плекана. "Факти" повідомляють про те, що трагедія сталася на очах у 7-річного сина жертви.

Під Києвом розстріляли бізнесмена на очах у його 7-річного сина

За інформацією видання, Плекан з сином прямували на дачу в Бориспільський район, але біля залізничного переїзду з кущів вибігли кілери, які обстріляли авто бізнесмена з автоматів. Вже важко пораненим, Плекан намагався вивезти сина: звернув у поле, проїхав близько 300 метрів і зателефонував дружині. Однак кілери наздогнали авто. Хлопчика відпустили, а у чоловіка  випустили мінімум чотири кулі — врятувати його не вдалося. Дружина загиблого каже, що її чоловікові неодноразово погрожували. Зараз проводиться розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчора вранці громадськість сколихнула новина про ще одне захоплення заручників. На цей раз події розгорталися в Полтаві, де 32-річний місцевий житель Роман Скрипник, намагаючись втекти від копів після викрадення авто, дістав гранату РГД-5 і взяв у заручники поліцейського. Незабаром відбувся обмін: першого заручника Скрипник відпустив, а замість нього взяв полковника Віталія Шияна і поїхав з ним на поліцейському ВАЗ-2115 в напрямку Києва.

Єдиною вимогою загарбника було звільнення його від кримінальної відповідальності. Скрипник був неодноразово судимий за торгівлю наркотиками, шахрайство, крадіжки та інші злочини й дуже не хотів потрапити за ґрати знову. Втім, в поліції відразу заявили, що його вимоги нездійсненні — переговори вів сам заручник Віталій Шиян.

Станом на 15:00 злочинець відпустив полковника, а сам сховався в лісі Решетилівського району. Скрипник досі перебуває в бігах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини