Головна Новини Суспільство події Під час зіткнень під офісом "Свободи" в Києві постраждали поліцейські
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час зіткнень під офісом "Свободи" в Києві постраждали поліцейські

Всього допомога медиків знадобилася трьом поліцейським

3 вересня 2020, 06:55 comments1646
Поділіться публікацією:

У Києві пізно ввечері, 2 вересня, відбулися зіткнення під офісом політичної партії ВО "Свобода". Натовп спробував не пустити поліцейських всередину приміщення. В результаті, постраждали троє правоохоронців, повідомили на сайті Нацполіціі.

Під час зіткнень під офісом "Свободи" в Києві постраждали поліцейські

Поліція під офісом "Свободи". Фото: Facebook/oleh.tyahnybok

"Свободу" в поліцейському зведенні не називають. Не говорять і чому саме прийшли до її офісу. Вказують лише що в певній громадській організації на вулиці Тургенівській потрібно було провести слідчі дії. Зробити це не вийшло. На шляху у поліцейських стали активісти цієї організації, а також "Нацкорпуса", "Правого сектору", "С14" та інших. Виник конфлікт, після якого правоохоронцям довелося викликати швидку.

"Постраждали три співробітники з Департаменту стратегічних розслідувань. Медичну допомогу вони отримали на місці. Госпіталізація нікому не знадобилася", — повідомили в поліції.

Те, що поліцейські приходили саме в офіс ВО "Свободи", підтвердив у себе на Facebook лідер політичної сили Олег Тягнибок. Він упевнений, що правоохоронці збиралися затримати київського депутата-свободівця Володимира Назаренка. Всього він нарахував близько півсотні поліцейських і спецпризначенців.

"Вони хочуть затримати нашого Володю Назаренка, бійця батальйону" Київська Русь ", ветерана, депутата Київради. І все це як раз перед сесією Київради і безпосередньо місцевими виборами", — зазначив Тягнибок.

Завершити процесуальні дії поліцейським так і не вдалося. Близько опівночі вони поїхали. За якою статтею будуть розслідувати зіткнення на Тургенєвській ще вирішують.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чи варто чекати нових вуличних зіткнень перед місцевими виборами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини