Головна Новини Суспільство події Перестрілка на пляжі під Києвом: в поліції розповіли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка на пляжі під Києвом: в поліції розповіли подробиці

Після перестрілки в Українці під Києвом в лікарню звернулися троє поранених

3 вересня 2020, 08:51 comments2831
Поділіться публікацією:

Поліція шукає людей, які влаштували стрілянину на пляжі під Києвом. У місто Українка вони приїхали зі столиці, а після інциденту втекли. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Перестрілка на пляжі під Києвом: в поліції розповіли подробиці

Стрілянина на пляжі в Україні. Фото: Facebook/tsyapenkoinfo

Постріли поблизу пляжного кафе "Де Бош" в Українці очевидці почули близько сьомої години вечора. Перехожі викликали поліцію. Але зібрати необхідні речові докази правоохоронці не змогли. Працівники закладу громадського харчування на той час самі зібрали всі гільзи, — повідомили в поліції.

Постраждали під час стрілянини, щонайменше, три людини.

"Троє чоловіків з різними пораненнями звернулися до медиків, але незабаром один з них втік з лікарні. У всіх потерпілих були поранення, які вони отримали з травматичної зброї. Але що-небудь розповідати правоохоронцям вони відмовилися", — повідомили в прес-службі поліції.

У Нацполіціі слідчі відкрили відразу дві кримінальні справи — за фактом хуліганства, а також за спробу приховати злочин. Правоохоронці проводять обшуки, зокрема, в кафе, біля якого сталася стрілянина.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що через стрілянину довелося евакуювати Дональда Трампа прямо під час прес-конференції в Білому домі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини