Головна Новини Суспільство події Паводки на західній Україні: затопило лікарню із хворими на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Паводки на західній Україні: затопило лікарню із хворими на коронавірус

Паводки на західній Україні перевищили масштаби затоплення 2008 року, постраждала й лікарня, де є пацієнти з коронавірусом

24 червня 2020, 12:31 comments3409
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківський області затопило лікарню, де перебувають пацієнти з коронавірусною інфекцією. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час візиту до постраждалого регіону.

Паводки на західній Україні: затопило лікарню із хворими на коронавірус

Фото: dsns.gov.ua

Як повідомив глава уряду, проінспектовано рівнинну частину.

"Зрозуміло, що ситуація критична. Фактично, затоплення перевершує масштаб 2008 року, — розповів Шмигаль. — Затоплена районна лікарня в місті Галич, проводиться евакуація хворих. Є певні ускладнення через те, що там є хворі на коронавірус".

Повідомляється, що далі проінспектують гірський район. Після обіду заплановане засідання комісії ТЕБ і НС – там ухвалять необхідні для подолання наслідків стихії рішення. Зокрема, будуть приймати рішення щодо виділення коштів.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і глава МВС Арсен Аваков вирушили в затоплений регіон на Закарпатті, щоб координувати рятувальні роботи. Наразі відомо про більше 200 підтоплених населених пунктів. А до 29 селищ немає проїзду. Крім того, в Івано-Франківській області в наслідок стихії загинуло три людини, а ще одна – зникла безвісти. Загалом зруйновано 110 км автодоріг, 1 850 м берегоукріплень та 90 мостів у цьому регіоні. А 429,7 км автодоріг та 130 мостів всього пошкоджено в Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях. Транспортне сполучення порушене із 34 населеними пунктами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини