Головна Новини Суспільство події Опубліковано відео жорсткого поводження харківських копів з порушником масочного режиму в метро
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано відео жорсткого поводження харківських копів з порушником масочного режиму в метро

Хлопець проігнорував вимогу місцевої влади про носіння в метрополітені захисної маски

14 листопада 2020, 00:15 comments2133
Поділіться публікацією:

У соцмережі потрапило відео, яке демонструє, на скільки жорстко діють правоохоронці під час затримання порушників маскового режиму в харківському метро. На записі видно, що два поліцейських буквально увірвалися в вагон електрички і спробували витягнути хлопця, який сидів без маски. Природно, молода людина чинила опір. Інші пасажири поїзда були вкрай обурені діями правоохоронців, хтось навіть намагався заступитися за хлопця. На прохання пояснити свої дії, один з поліцейських заявив, що що-небудь буде пояснювати на засіданні суду. Невідомо, чим закінчився інцидент, оскільки машиніст закрив двері вагона і потяг рушив. Правоохоронці разом з порушником були змушені їхати мінімум до наступної станції.

Опубліковано відео жорсткого поводження харківських копів з порушником масочного режиму в метро


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що за останній тиждень відкрито понад 20 кримінальних проваджень за порушення умов карантину і складено понад 3 тисяч адміністративних протоколів. Про це повідомили сьогодні, 13 листопада, на селекторній нараді за участю керівників територіальних підрозділів поліції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини