Головна Новини Суспільство події Невідомий повідомив про замінування Київської міської адміністрації
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомий повідомив про замінування Київської міської адміністрації

На місце вже виїхали відповідні служби

13 липня 2020, 16:21 comments1242
Поділіться публікацією:

Невідомий повідомив про замінування Київської міської адміністрації

Невідомий звернувся в поліцію із дзвінком, що будівлю Київської міської державної адміністрації замінували. Про це повідомляють "Вартові Еспресо".

За даними джерела, на місце подій вже отруїлися поліцейські, сапери та інші правоохоронні структури.


Як раніше повідомляли "Коментарі", у неділю, 12 липня, в аварію на Обухівській трасі сім'я потрапила в ДТП. Подружжя та їх восьмирічна дочка померли на місці. Ще двох дітей — 10-річного та 12-річного хлопчиків — забрали в лікарню. Врятувати молодшого медикам не вдалося, за життя старшого продовжують боротися медики.

Винуватцем жахливої трагедії став водій "Мерседеса" Антон Желепа, який був п'яним, і, як виявилося, вже судимий за подібний злочин. В крові винуватця смертельної аварії було виявлено 1,32 проміле алкоголю. Зараз вирішується питання про вручення йому підозри і обрання запобіжного заходу. До цього в 2019 року Дарницький районний суд засудив за бійку вже двічі судимого на той момент Желепу до штрафу в 1700 гривень. Тоді Антон познайомився з працівником "Тіп-Топ Сервіс", і разом вони вирішили випити. По дорозі в магазин між ними спалахнула сварка, і Желепа сильно побив нового приятеля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини