Головна Новини Суспільство події Невідомий хоче підірвати банк в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомий хоче підірвати банк в Києві

Поліцейські з'ясовують, чи є всередині приміщення заручники

3 серпня 2020, 13:02 comments1137
Поділіться публікацією:

Невідомий хоче підірвати банк в Києві

Вибухівка. Ілюстрація: golos.ua

Невідомий погрожує підірвати приміщення банку в центрі Києва. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Невідомий зайшов в будівлю бізнес-центру "Леонардо". Як  мішень обрав відділення АТ "Універсал Банк".

"Близько 12:00 в поліцію зателефонувала співробітниця "Універсал Банку", який знаходиться в Шевченківському районі в бізнес-центрі "Леонардо". Вона повідомила, що в будівлю зайшов чоловік, вік якого приблизно 35 років. Він сказав, що приніс з собою в рюкзаку бомбу, і після цього попросив викликати поліцію", — написав Геращенко.

За словами заступника міністра, співробітники банку змогли покинути приміщення. Однак керівник відділення відмовилася виходити. Вона добровільно залишилася на робочому місці.

Правоохоронці почали спецоперацію "Грім" і ведуть переговори з імовірним терористом. В першу чергу, зараз намагаються зрозуміти, чи є у нього заручники.

"Ми просимо громадян і гостей міста не підходити близько до району перехрестя вулиць Богдана Хмельницького та Володимирської", — додав Геращенко.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Полтавській області силовики ліквідували терориста, який брав у заручники поліцейських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини