Головна Новини Суспільство події Небо у вогні: в Луганській області зафіксовано 85 лісових пожеж
commentss НОВИНИ Всі новини

Небо у вогні: в Луганській області зафіксовано 85 лісових пожеж

Людей евакуюють з довколишніх селищ, рятувальники залучили всі сили для гасіння вогню

30 вересня 2020, 23:17
Поділіться публікацією:








Сьогодні в Сєвєродонецьку зафіксована вкрай небезпечна пожежна ситуація — 85 вогнищ в лісах регіону намагаються локалізувати і загасити рятувальники. Про це повідомляє прес-секретар прес-служби ГУ НП в Луганській області Тетяна Погукай в Facebook.

Небо у вогні: в Луганській області зафіксовано 85 лісових пожеж

Так, вона зазначила, що в особливо важких ситуаціях рятувальники евакуюють з довколишніх сіл. До гасіння пожеж залучено всі одиниці пожежної техніки, співробітники поліції, лісова охорона і працівники аграрної промисловості.

"Гасіння пожежі ускладнює сильний вітер швидкістю більше 20 метрів в секунду з поривами, нестійких напрямків", — вказала Погукай і перерахувала назва всіх населених пунктів, які знаходяться в особливо критичному і небезпечному становищі.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічні пожежах в США . Наприклад, п Ожаров на озері в Північному окрузі Лос-Анджелеса спалив більше 7 тис. Гектарів землі і зруйнував 21 будова, а за станом на вечір п'ятниці він був локалізований на 12%, повідомляє пожежна служба округу Лос-Анджелес. На пожежу відреагували близько 1160 пожежників з різних відомств.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини