Головна Новини Суспільство події На Житомирщині озброєний чоловік поранив вісьмох осіб і одного вбив: оголошено план "Перехоплення"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині озброєний чоловік поранив вісьмох осіб і одного вбив: оголошено план "Перехоплення"

Всіх постраждалих в результаті нападу доставили в лікарню, один з них в результаті отриманих поранень помер

21 червня 2020, 18:13 comments1828
Поділіться публікацією:

На Житомирщині озброєний чоловік поранив вісьмох осіб і одного вбив: оголошено план "Перехоплення"

В Житомирській області чоловік ножем поранив дев'ять чоловік, один з них помер у лікарні. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

"За даними слідства, інцидент стався 21 червня 2020 року в м. Іршанську в нічний час у місцевому кафе. За попередньою інформацією, між раніше судимим місцевим жителем і відвідувачем кафе виник конфлікт, причини і обставини якого встановлюються. Чоловіки вийшли з приміщення кафе, де нападник наніс ножове поранення потерпілому. В подальшому громадянин поранив ножем ще 8 людей, які намагалися його заспокоїти. Після скоєного нападник зник з місця події на автомобілі", — йдеться в повідомленні.

Всі постраждалі були доставлені в лікарню для надання медичної допомоги. Одна людина від отриманих ножових поранень померла в лікарні, сім перебувають на лікуванні, одного виписали.

Проводяться слідчі (розшукові) дії по встановленню обставин вчиненого злочину, вживаються заходи для встановлення місцезнаходження особи, а також готується повідомлення про підозру.

За фактом умисного вбивства та хуліганства із застосуванням холодної зброї відкриті кримінальні провадження (ч. 1 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України). У Житомирській області оголошено план "Перехоплення".

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Англії чоловік з ножем напав на перехожих: поліція розцінила вчинок як теракт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини