Головна Новини Суспільство події На залізниці - велика аварія: пасажирські поїзди спізнюються до 6-ти годин
commentss НОВИНИ Всі новини

На залізниці - велика аварія: пасажирські поїзди спізнюються до 6-ти годин

У зв'язку з НП В Дніпропетровській області в "Укрзалізниці" попереджають про запізнення пасажирських поїздів

20 липня 2020, 12:19 comments1886
Поділіться публікацією:

На Придніпровській залізниці сьогодні сталася аварія за участю вантажного поїзда. Як пише "ЦТС", у Дніпропетровській області під Каменським на перегоні між станціями Верхньодніпровськ та Воскобійня стався схід трьох вагонів вантажного поїзда. У результаті вантаж викотився на зустрічну як раз в той момент, коли по колії йшов інший вантажний склад. В результаті, електропотяг зійшов з рейок і на залізниці на час закрили рух.

На залізниці - велика аварія: пасажирські поїзди спізнюються до 6-ти годин

На цей час рух потягів вже відновили. Однак, за інформацією "Укрзалізниці", у зв'язку з подією з запізненням прийдуть 12 пасажирських поїздів. У їх числі — "Ужгород — Запоріжжя", який спізнюється на 2,5 години, "Київ — Дніпро" (226 хвилин), "Одеса — Дніпро" (116 хвилин) і "Бердянськ — Київ" (341 хвилина).

На залізниці - велика аварія: пасажирські поїзди спізнюються до 6-ти годин - фото 2

Нагадаємо, в Москві автобус зніс зупинку громадського транспорту, розташовану на перехресті Ставропольської та Краснодонської вулиць. В результаті події загинула жінка. Згідно з офіційною інформацією, жінка-водій не впоралася з керуванням і влетіла в зупинку, де стояли люди. Жінка-пішохід померла миттєво, ще трьох забрала швидка. Згідно з відеозаписом, деякі пішоходи дивом встигли відскочити від автобуса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини