Головна Новини Суспільство події На трасі Одеса-Рені зіткнулися мікроавтобуси, є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Одеса-Рені зіткнулися мікроавтобуси, є загиблі

Поліцейські встановлюють обставини ДТП

15 листопада 2020, 13:10
Поділіться публікацією:

В Одеській області сьогодні вранці, 15 листопада, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. На трасі зіткнулися два мікроавтобуси.

На трасі Одеса-Рені зіткнулися мікроавтобуси, є загиблі

фото: Нацполіція

Згідно з даними поліції, водій Mercedes Sprinter не надав перевагу в русі на дорозі водієві Toyota Hiace, в результаті чого сталося зіткнення. Один з автомобілів вилетів в кювет, а другий перекинувся на бік.

Через отримані травми одна людина померла на місці, ще п'ятеро були госпіталізовані в району лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Але в лікарні один з потерпілих, на жаль, помер.

Аварія сталася вранці на трасі Одеса-Рені, поблизу населеного пункту Старокозаче. Зараз співробітники поліції встановлюють всі обставини ДТП. А також вирішують питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

На трасі Одеса-Рені зіткнулися мікроавтобуси, є загиблі - фото 2
На трасі Одеса-Рені зіткнулися мікроавтобуси, є загиблі - фото 3

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 13 листопада в Києві таксі "Uber" врізалося в зупинку громадського транспорту, в результаті загинуло двоє людей. За попередніми даними, 23-річний водій "просто заснув" за кермом. Найближчі два місяці він проведе в слідчому ізоляторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини