Головна Новини Суспільство події На трасі Київ-Харків в автомобілі розстріляли чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Київ-Харків в автомобілі розстріляли чоловіка

ЗМІ повідомляють, що під Пирятином розстріляли відому в злочинних колах особистість

29 липня 2020, 18:56 comments1338
Поділіться публікацією:

Недалеко від міста Пирятин Полтавської області розстріляли чоловіка, який під час вбивства перебував в автомобілі. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

На трасі Київ-Харків в автомобілі розстріляли чоловіка

У поліції Полтавській області розповіли, що за попередніми даними, загинув житель Донецької області Олександр Мазур, 1985 року народження. Повідомляється, що поліція з'ясовує обставини вбивства чоловіка на трасі Київ-Харків.

ЗМІ пишуть, що вбитий був відомою особою в злочинному світі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", під Києвом розстріляли 44-річногопідприємця — віцепрезидента боксерського клубу Ігоря Плекана. Він разом з сином спрямовувалися на дачу в Бориспільський район, але біля залізничного переїзду з кущів вибіг кілер і відкрив вогонь. Будучи важко пораненим, Плекан намагався вивезти сина: звернув у поле, проїхав близько 300 метрів і зателефонував дружині. Однак кілер наздогнав його і вбив.

В поліції кажуть, що кілер відкрив прицільний вогонь з пістолета по Тoyota Самгу, в якій знаходилися 44-річний бізнесмен і його 7-річний син. Внаслідок нападу чоловік загинув, хлопчика ж кілер не торкнув. На місце події відправили слідчих і кінологів і зараз встановлюють тих, хто може бути причетний до злочину. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини