Головна Новини Суспільство події На шахті в Луганській області загинув шахтар
commentss НОВИНИ Всі новини

На шахті в Луганській області загинув шахтар

Смертельна пригода сталася через обвал породи

27 липня 2020, 20:25
Поділіться публікацією:

На шахті "Новодружеської", яка знаходиться в Луганській області, внаслідок обвалу породи загинув гірник. Про це повідомив голова Незалежної спілки гірників, народний депутат України Михайло Волинець у себе на сторінці у "фейсбуці".

На шахті в Луганській області загинув шахтар

За словами нардепа, загиблого звали Костянтин Прохордец, 1979 року народження. Попередня причина смерті — обвал породи на шахті. Також Волинець зазначив, що причини подібних трагедій — це несвоєчасні розрахунки трейдерів з підприємствами. З-за цього виникають мільйонні заборгованості, як підсумок, не вдається модернізувати процес видобутку вугілля, шахтам доводиться економити на індивідуальних засобах захисту для самих шахтарів.


Як раніше повідомляли "Коментарі", в міністерстві енергетики повідомили, скільки грошей підприємства зараз мають боргу перед шахтарями. У відомстві повідомляють, що зараз повинні виплатити зарплати, які повинні бути профінансовані за рахунок продажу вугільної продукції найближчим часом. Заборгованість залишається на 9 державних шахтах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини