Головна Новини Суспільство події На момент 16 години сьогоднішнього дня жодне тіло загиблого в авіакатастрофі АН-26 не видане рідним - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

На момент 16 години сьогоднішнього дня жодне тіло загиблого в авіакатастрофі АН-26 не видане рідним - джерело

Джерело видання "Коментарі" спростовує інформацію про видачу тіл загиблих

2 жовтня 2020, 17:26
Поділіться публікацією:

Раніше прес-служба Державного бюро розслідувань повідомила про те, що почався процес видачі тіл загиблих в результаті авіакатастрофи військового літака АН-26.

На момент 16 години сьогоднішнього дня жодне тіло загиблого в авіакатастрофі АН-26 не видане рідним - джерело

За отриманою з особистих джерел інформацією "Коментарям" стало відомо, що на момент 16 години 2 жовтня жодне тіло жертв авіакатастрофи видано родичам не було. Також відомо, що прес-служба Харківського національного Університету Повітряних сил на даний момент не повідомила дату церемонії прощання із загиблими. В той же час, представники військового учбового закладу не підтверджують, але і не спростовують інформацію, опубліковану раніше ДБР.

Крім того, джерело повідомило про те, що через серйозні ушкодження, отримані в результаті пожежі під час падіння літака, процедура упізнання тіл можлива лише за допомогою ДНК-експертизи.

Відомо, що 27 вересня, через 2 дні після авіакатастрофи, губернатор Харківської області Олексій Кучер заявив про те, що ідентифікація тіл загиблих під час авіакатастрофи в Харківській області почнеться з 28 вересня і триватиме щонайменше два тижні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що, зі слів голови підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету ВР Ірини Верещук, інформація, отримана з самописців АН-26, розшифрована.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини