Головна Новини Суспільство події На Донбасі підліток розстріляв з рушниці двох чоловіків - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі підліток розстріляв з рушниці двох чоловіків - ЗМІ

Хлопець відкрив вогонь з мисливської рушниці, намагаючись захистити свого батька

22 липня 2020, 11:22
Поділіться публікацією:

Неповнолітній у Костянтинівці Донецької області розстріляв двох чоловіків. Один з них загинув на місці, другий був поранений і зараз перебуває в лікарні. Про це повідомляє "УНН", посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.

На Донбасі підліток розстріляв з рушниці двох чоловіків - ЗМІ

Фото: huntdown.info

Постріли жителі Костянтинівки почули напередодні ввечері. За версією поліцейських, до одного з місцевих жителів приїхали товариші з Краматорська. Вони нібито намагалися вибити у чоловіка якийсь борг. Але несподівано в конфлікт втрутився 15-річний син "боржника". Хлопець схопив мисливську рушницю батька і почав стріляти у кривдників.

В поліцію подзвонив сам батько. Він розповів, що почув два постріли, вибіг на вулицю і побачив неподалік двох знайомих, які стікали кров'ю. У момент пострілів, стверджує чоловік, його поруч не було.

Підліток — зараз головний підозрюваний у справі про вбивство, яке відкрили в поліції.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові поліцейські затримали ймовірного спільника луцького терориста. Той не заперечує, що допомагав Максиму Плохому підготуватися до захоплення автобуса. Нагадаємо, що терорист близько 12 годин утримував у заручниках 13 осіб. Увечері силовики взяли автобус штурмом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини