Головна Новини Суспільство події Мер обласного центру заразився коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер обласного центру заразився коронавірусом

Мер Тернополя Сергій Надал відправився на двотижневу самоізоляцію у зв'язку з коронавірусом

1 вересня 2020, 11:57 comments1008
Поділіться публікацією:

Мер Тернополя Сергій Надал протягом двох тижнів проведе на самоізоляції у зв'язку з коронавірусною інфекцією. Про це повідомляє телеграм-канал "Коронавірус в регіонах".

Мер обласного центру заразився коронавірусом

За даними джерела, Надал весь цей час буде працювати дистанційно. Ніяких симптомом хвороби у нього не виявлено, почувається мер Тернополя добре.

Раніше "Коментарі" повідомляли про різке зростання хворих на коронавірус в Україні. За останню добу 2088 осіб поповнили список тих, що заразилися. У лідерах за темпами поширення інфекції в цей раз виявилася Харківська область. Про це йдеться на сайті РНБО.

На вихідних наступ коронавірусу на Харківщину не було настільки стрімким. Наприклад, вчора лікарі відзвітували про 187 нові випадки за добу. Сьогодні ж ця цифра майже на сотню більше. За день медики підтвердили COVID-19 у 262 жителів області. Сьогодні, 1 вересня, це найвищий показник в Україні. Понад двісті нових випадків коронавірусу за добу також виявили в Одеській області. Всього їх 211.

А от найменше нових пацієнтів з COVID-19 з'явилося в Кіровоградській області. Там їх всього два. Загальна кількість інфікованих по Україні тепер досягає 123 303 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини