Головна Новини Суспільство події Мер Києва в ресторані порушив карантин, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Києва в ресторані порушив карантин, - політолог

Голову КМДА Віталія Кличка помітили в одному з ресторанів Києва після 22:00 в компанії з чотирьох чоловік

14 червня 2020, 18:47 comments1855
Поділіться публікацією:

Голова Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка помітили на вихідних в одному з ресторанів столиці в порушення встановлених в рамках карантину обмежень. Про це у своєму Telegram-каналі написав політолог Тарас Березовець.

Мер Києва в ресторані порушив карантин, - політолог

Основною претензією стало те, що мер Києва, який неодноразово закликав жителів дотримуватися заходів по карантину, а також знявся в соціальній рекламі з написом "Досить шастати!", відпочивав в закладі після 22:00, а також сидів у компанії з трьома супутниками, хоча за регламентом в умовах пандемії, за одним столом не може знаходитися більше двох осіб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що главі держави Володимиру Зеленському виписали штраф за порушення карантину, коли він робочої поїздки в Хмельницьку область. Тоді він разом з президентської делегацією зайшов у кафе і посів стіл у складі семи осіб.

"У результаті проведеної перевірки поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) на власника кафе та відвідувачів, у тому числі — Президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голови Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габинета і Хмельницького міського голову Олександра Симчишина", — зазначено в повідомленні прес-служби Національної поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини