Головна Новини Суспільство події Мер Харкова впав у кому, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Харкова впав у кому, - ЗМІ

У Геннадія Кернеса діагностували коронавірус і він дав ускладнення

14 вересня 2020, 17:54 comments16121
Поділіться публікацією:

Харківський міський голова Геннадій Кернес виявився в комі після того, як у нього був діагностований коронавірус СOVID-19. Про це повідомляє видання "Дзеркало тижня", посилаючись на джерела в Офісі президента, а також інсайдерів в самій Харківській мерії.

Мер Харкова впав у кому, - ЗМІ

Відзначається, що кома Кернеса може бути викликана як самої пандемією, так і медікаметозним методом за рішенням лікарського консиліуму. Джерела не уточнюють, який з варіантів відноситься саме до стану  харківського мера.

Додамо, що Геннадій Кернес в останній раз з'являвся на широкій публіці 23 серпня — в день святкування Дня міста. У перших числах вересня він відчув погіршення стану організму, а з 10 числа офіційно пішов на лікарняний.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харківській міськраді підтвердили, що Кернес потрапив до лікарні , але категорично відмовилися давати коментарі про його медичному діагнозі, що цілком виправдано професійною етикою. Проте, в епоху інформаційних технологій практично неможливо приховати справжню інформацію про стан перших осіб обласних центрів і закриті телеграм-канали Харкова повідомили про важкий стан мера, включаючи і кому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини