Головна Новини Суспільство події Медведчук з дружиною прибули до анексованого Криму, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук з дружиною прибули до анексованого Криму, - ЗМІ

Нардеп від партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук пройшов реєстрацію на КПВВ Каланчак при перетині кордону з Кримом

2 серпня 2020, 17:25 comments3153
Поділіться публікацією:

Опозиційний парламентарій і одіозний політик Віктор Медведчук приїхав зі своєю відомою дружиною Оксаною Марченко в окупований Крим. Про це повідомляє видання "Новий час".

Так, за даними видання, знамените подружжя перетнула КПВВ Каланчак сьогодні о 14:30 на особистому мікроавтобусі Мерседес Віто.

За даними джерела, Віктора Медведчука і дружину супроводжували ще три людини: Григорій Чалий, Владислав Галишин і водій Євген Засенко, всі — громадяни України.

Відомо, що у знаменитого подружжя під Ялтою розташоване розкішний маєток, яке, також за інформацією різних українських ЗМІ, з'явилося на місці протитуберкульозного санаторію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще напередодні 2020 року український уряд вирішив спростити перетин кордону з Кримом для неповнолітніх. Так, якщо діти навчаються на території материкової України, то зможуть самостійно перетинати КПВВ: при наявності паспорта України (ID карти) або закордонного паспорта громадянина України. Також перетин буде можливо при наявності інформації про навчання в ЕГЕБО.

Як повідомляло видання "Коментарі", набула чинності постанова Кабінету міністрів України № 474, яка вносить зміни в порядок переміщення через українські КПВВ на адмінграніці з включеним Кримом дітей, які не досягли 16-річного віку.

Медведчук з дружиною прибули до анексованого Криму, - ЗМІ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини