Головна Новини Суспільство події Луцький терорист Максим Плохий міг замінувати автовокзал
commentss НОВИНИ Всі новини

Луцький терорист Максим Плохий міг замінувати автовокзал

На автостанції біля Варшавського ринку в Луцьку виявили системний блок, який може виявитися вибухівкою

21 липня 2020, 15:25 comments1080
Поділіться публікацією:

Стало відомо що ще міг замінувати терорист Максим Плохий, який зараз тримає в заручниках 20 осіб в центрі Луцька. У поліції говорять про те, що на автостанції біля Варшавського ринку виявили підозрілий предмет, який може виявитися вибухівкою. На місці працюють вибухотехніки і вирушила слідчо-оперативна група, повідомляє місцеве видання "Вісник".

Луцький терорист Максим Плохий міг замінувати автовокзал

За словами прессекретар Волинської поліції, на автостанції знайшли частину системного блоку, який зараз оглядають. У місті — масова евакуація.

Нагадаємо, що близько години тому на Театральній площі пролунало два постріли. ЗМІ пишуть про те, що хтось вистрілив у вікно будівлі, де знаходиться штаб поліції і де проводить нараду голова МВС Арсен Аваков. У поліції кажуть, що пробите вікно на другому поверсі.

Раніше журналісти поспілкувалися з терористом Максимом Плохим, який сьогодні вранці захопив автобус з 20 людьми в Луцьку. Відомо, що лучанка, яка знаходиться в автобусі, сама вийшла на зв'язок з журналістами, і сам Плохий вимагає максимально поширити його вимоги. Однак слова терориста виявилися дуже розмитими, а на неодноразове прохання повторити їх, злочинець дратувався і нагадував свій нік в соцмережах, де нібито все є. Також він закликав "стягувати  більше журналістів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини