Головна Новини Суспільство події Кривава аварія на трасі під Києвом: загинули одразу 5 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривава аварія на трасі під Києвом: загинули одразу 5 людей

На трасі зіштовхнулись одразу 4 автомобілі: дві вантажівки, мікроавтобус і легковий автомобіль

11 вересня 2020, 09:50 comments1632
Поділіться публікацією:

Масштабна аварія сталась на трасі Київ-Харків-Довжанський під Києвом. Зіштовхнулись одразу чотири автомобілі. Загинули п'ятеро людей, ще двадцятьом знадобилась допомога медиків. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області. 

Кривава аварія на трасі під Києвом: загинули одразу 5 людей

Смертельна аварія під Києвом. Фото:

Сталося все в Бориспільському районі сьогодні, 11 вересня, близько четвертої ранку. Вантажівка DAF FT95 саме їхала в бік столиці. В якийсь момент вона не змогла оминути лековик Mercedec-Benz, що їхав у тому ж напрямку. Зіткнення було досить сильним та вантажівку воно не зупинило. На швидкості її  викинуло на зустрічну смугу. У цей момент повз проїжджали ще одна вантажівка і мікроавтобус. В результаті, їх DAF FT95 теж протаранив.

"Під час автопригоди загинуло п'ятеро людей. Двадцятеро отримали травми. Усіх потерпілих забрали до лікарні", — йдеться у повідомленні поліції. 

При цьому, в яких саме автомобілях були загиблі, правоохоронці не уточнили. 

На місце автопригоди виїхали слідчі, медики та рятувальники. Чому сталася аварія поки що невідомо. Це з'ясовують експерти. Водіїв попросили поки що оминати ділянку траси, де сталась ДТП.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що смертельна аварія сталась на дорозі, що веде в Одесу. Там таксі протаранило вантажівку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини