Головна Новини Суспільство події Коронавірус відступає: слідом за антирекордом різко скоротилася кількість нових випадків в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус відступає: слідом за антирекордом різко скоротилася кількість нових випадків в Україні

Якщо порівняти з попереднім днем, то число заражених майже на 300 осіб менше

9 серпня 2020, 09:15 comments3194
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Україні коронавірус діагностований у 1199 осіб. Про це повідомляє система моніторингу поширення коронавіруса.

Коронавірус відступає: слідом за антирекордом різко скоротилася кількість нових випадків в Україні

Також за минулу добу 18 осіб померло від Covid-19 і відразу 37 — одужали. Всього за час епідемії в Україні захворіли 80 949 осіб, з яких 43 972 — одужали. Смертельним коронавірус виявився для 1897 українців.

Лідером по захворюваності за останню добу стали Львівська область (125 нових випадків), Івано-Франківська (124 нові випадки) і місто Київ (120 нових випадків). У той же самий час в Полтавській і Кіровоградській областях зафіксовано лише по три нові випадки.

Як раніше писали "Коментарі", в суботу, восьмого серпня, в Україні новий антирекорд за кількістю заражених коронавірусом . За останню добу підтвердився ще 1489 випадків зараження інфекцією. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України в Facebook. Станом на 9:00 8 серпня в нашій країні через коронавируса вже померли тисячі вісімсот сімдесят дев'ять чоловік. У той же час 43 655 осіб одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини