Головна Новини Суспільство події Концерт відомої рок-групи був зірваний поліцією через порушення карантинних правил
commentss НОВИНИ Всі новини

Концерт відомої рок-групи був зірваний поліцією через порушення карантинних правил

Сума штрафу може досягти 170 тисяч гривень

14 листопада 2020, 13:28
Поділіться публікацією:

Концерт української рок-групи "Бумбокс" у Львові був зірваний правоохоронцями. Рок-музиканти повинні були виступити вчора, 13 листопада, проте через відсутність карантинних обмежень під час концерту поліція була змушена призупинити захід. Як повідомляють відвідувачі заходу, в приміщенні було до півтисячі людей, тому про дотримання соціальної дистанції між ними не могло бути й мови, не дивлячись на те, що організатори обіцяли стежити за дотриманням правил. Крім того, багато хто з фанатів проігнорували вимогу надіти захисні маски. По факту порушення карантинних вимог було складено протокол про вчинення правопорушення. Тепер організатори будуть зобов'язані сплатити штраф, розмір якого визначить суд.

Концерт відомої рок-групи був зірваний поліцією через порушення карантинних правил

Відомо, що, щоб потрапити на скандальний концерт, фанати віддали до півтори тисячі гривень. Чи поверне гроші за зірваний концерт організатор — неясно.

Концерт відомої рок-групи був зірваний поліцією через порушення карантинних правил - фото 2
Концерт відомої рок-групи був зірваний поліцією через порушення карантинних правил - фото 3

Нагадаємо, раніше незадоволений новиною про рішення Кабміну ввести карантин вихідного дня мер Львова Андрій Садовий, на своїй офіційній сторінці в Facebook повідомив, що до 30 листопада суботу та неділю місто буде вважати робочими. Пізніше на сайті міськради Львова з'явився відповідний документ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини