Головна Новини Суспільство події "Кілер відкрив прицільний вогонь": у МВС розповіли подробиці вбивства бізнесмена на очах у дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кілер відкрив прицільний вогонь": у МВС розповіли подробиці вбивства бізнесмена на очах у дитини

Віце-президента боксерського клубу Ігоря Плекана розстріляли в Тoyota Саmrу по дорозі на дачу

24 липня 2020, 11:17 comments1363
Поділіться публікацією:

У поліції прокоментували резонансне вбивство бізнесмена Ігоря Плекана, якого розстріляли на очах у семирічного сина. У прес-службі Національної поліції Київської області кажуть, що трагедія сталася в середу, 22 липня біля села Артемівка Бориспільського району. Від отриманих поранень Плекан помер до приїзду швидкої допомоги.

"Кілер відкрив прицільний вогонь": у МВС розповіли подробиці вбивства бізнесмена на очах у дитини

У поліції кажуть, що кілер відкрив прицільний вогонь з пістолета по Тoyota Саmrу, в якій знаходилися 44-річний бізнесмен і його 7-річний син. В результаті нападу чоловік загинув, хлопчика ж кілер відпустив. На місце події відправили слідчих та кінологів, і зараз встановлюють тих, хто може бути причетний до злочину. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Як раніше повідомляли "Коментарі", під Києвом розстріляли 44-річного підприємця — віце-президента боксерського клубу Ігоря Плекана. Він разом з сином прямував на дачу в Бориспільський район, але біля залізничного переїзду з кущів вибіг кілер і відкрив вогонь. Будучи важко пораненим, Плекан намагався вивезти сина: звернув у поле, проїхав близько 300 метрів і зателефонував дружині. Однак кілер наздогнав його і вбив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини