Головна Новини Суспільство події Кандидат на пост мера міста Кривий Ріг Дмитро Шевчик зробив публічну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат на пост мера міста Кривий Ріг Дмитро Шевчик зробив публічну заяву

3 вересня в Кривому Розі недалеко від «тисячки» сталося ДТП за участю сина кандидата в мери Кривого Рогу Дмитра Шевчика. В результаті події постраждала 11-річна дитина

5 вересня 2020, 19:33 comments1284
Поділіться публікацією:

Дмитро Шевчик вже прокоментував ситуацію: "Друзі! У двох сім'ях сталася біда. У сім'ї 11-річного хлопчика Сашка і моєї. Мій син Марк уникав зіткнення з авто, не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід. Машина зачепила Сашу. Дитина постраждала. Зараз він знаходиться в Дитячій обласній лікарні у відділенні нейрохірургії. Лікарі кажуть, що стан стабільний. У Саші закрита черепно-мозкова травма, надкол правої скроневої кістки, підозра на забій внутрішніх органів, перелом плечової кістки, і численні садна.

Кандидат на пост мера міста Кривий Ріг Дмитро Шевчик зробив публічну заяву

Дмитро Шевчик - Генеральний директор Центрального гірничо-збагачувального комбінату

Марк не ховався і не збирався тікати з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією. Дана подія в єдиному реєстрі досудових розслідувань і буде розглянуто згідно із законом. Недоброзичливці кажуть, що я намагаюся зам'яти, приховати, відмазати. Це не так. Моєю метою є здоров'я і безпека цієї дитини. З Сашиними батьками Наталею Іванівною та Сергієм Володимировичем знаходимося в Дніпрі. Розглядаємо всі можливі варіанти лікування і реабілітації.

Я беру на себе особисту відповідальність за майбутнє Саші. Вважаю, що на зараз це моя найперша задача як батька і як людини. Хочу сказати величезне спасибі нашим лікарям за роботу. Ми всією сім'єю молимося за здоров'я цієї дитини", – зазначив кандидат у мери Кривого Рога. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини