Головна Новини Суспільство події Госпіталізований відомий радянський актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Госпіталізований відомий радянський актор

У п'ятницю вночі Геннадія Хазанова госпіталізували

4 липня 2020, 03:43 comments3573
Поділіться публікацією:

Відомий радянський і російський актор Геннадій Хазанов був госпіталізований вночі з п'ятниці на суботу. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

Госпіталізований відомий радянський актор

Спочатку медики надавали екстрену допомогу артистові. Як повідомила помічниця, Хазанов почав різко задихатися. Лікарі негайно прийняли рішення про госпіталізацію і відправили його в міську лікарню з діагнозом нестабільна стенокардія.

Геннадій Хазанов — відомий герой театру і кіно. За всю кар'єру вже знявся з більш ніж 20 фільмах і безлічі театральних вистав.

Як раніше повідомляли "Коментарі", адвокати відомого російського актора Михайла Єфремова зробили несподівану заяву. "Єфремов в момент дорожньо-транспортної пригоди нічого не пам'ятає. Усі ж ви бачили, у якому стані він перебував конкретно в той момент. Ось вже всі засоби масової інформації пишуть, що приїхали співробітники поліції і побачили там Єфремова. А коли вони приїхали? Після ДТП, правильно ж? Всі розповідають про те, що було після. Але ніхто не знає, що було до і під час", — сказав адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини